Appel til Israel og USA


Appel til Israel og USA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TERROR: Overskriften på Dan Harders indlæg 8/7, "Et forskruet syn på virkeligheden" er meget rammende for hans egen holdninger. Hver gang man forsvarer Israels politik overfor palæstinenserne, ender man altid dér, hvor argumenterne bliver et forskruet syn på virkeligheden.

Hvis du i dit indlæg, hvor du angriber palæstinenserne, havde skrevet Israel, så havde det passet til virkeligheden. Jeg kan anbefale, at du besøger de besatte områder, måske vil det ændre dine opfattelser af terroristen i denne konflikt.

Og så lidt om muren. Apartheidmuren er for mig det synlige afsindige symbol på en afsindig politik. Men er den nu så afsindig, er den ikke ganske rationel?

Det har fra begyndelsen været zionistisk politik at erobre så megen palæstinensisk jord som muligt med så få palæstinensere som muligt. Og det er jo ganske logisk, når det zionistiske mål var at skabe en jødisk stat med et stabilt jødisk befolkningstal.

Holder man sig denne elementære regel for øje: mest mulig jord, færrest mulige palæstinensere, falder mange foranstaltninger i hak. Og muren bliver et klart og grusomt middel til at inddæmme palæstinensisk jord og holde dens ejere ude, for i sidste ende at gøre tilværelsen så ubærlig for dem, at de forsvinder. Den langsomme transfer, som nogle kalder det.

Der er kun én måde at stoppe verdens terrorisme på: Israel og USA skal stoppe deres terror mod verdens befolkning, og der skal oprettes en bæredygtig palæstinensisk stat. Mellemøsten er stadig arnestedet for udvikling af terrorisme grundet Israels og USA's politik.

Appel til Israel og USA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce