Anders Fogh: V eller S?

Claus Jørgen Madsen

Anders Fogh: V eller S?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYTÅRSTALE: Efter at have hørt Anders Fogh Rasmussens nytårstale, så er jeg kommet i tvivl, om han er venstremand ellers socialdemokrat, ligesom jeg selv.

Anders Fogh nævnte "plads til alle ved samfundets bord", et uddrag af en god gammel sang, som vi tit synger på forbundsskolerne, når vi er på tillidsmandskursus. Det gav kuldegysninger, at høre de ord fra den side.

Bedre ældrepleje, sundhedsvæsen, mere uddannelse og mere forskning. Der er jo ingen af de ting, man kan blive uenige med ham om. Men når man så ser, hvordan virkeligheden ser ud, så er der åbenbart langt fra ord til reelle holdninger og handling i de kredse.

Anders Fogh, Pia og lille Bendt har nu overlevet på deres taburetter i over fem år. Men når man ser på, hvad de foretager sig, og hvad de egentlig siger, så er det tæt på en gang folkeforførelse.

Anders Fogh nævnte også, at vi har nogle gode fagforbund og arbejdsgiverforeninger. Så mon ikke vi kan forvente, at hans følge vil blande sig uden om overenskomstforhandlingerne, som nu snart rigtig for alvor går i gang.

Anders Fogh: V eller S?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce