Alle er velkomne i DF's stand


Alle er velkomne i DF's stand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DYRSKUE: Vi var mange DF'ere, der fik et chok over at læse Morten Hansens læserbrev om Det Fynske Dyrskue 17/6. Men heldigvis er Morten Hansen blevet groft misinformeret.

Selvfølgelig har Dansk Folkeparti ikke smidt en lille muslimsk dreng ud af teltet - det ville være en helt uacceptabel og uforståelig opførsel, som vi i DF absolut ikke tolererer.

Jeg var selv til stede i DF's stand hele dagen, og vi havde en rigtig hyggelig og festlig dag - dog med to undtagelser. Den ene var en skolelærer, der forbød sine elever at spise DF-bolcher med henvisning til, at "de hader jer, fordi i er muslimer". Vi tog dog naturligvis vel imod eleverne, som da også blev siddende og hyggede sig til trods for den fordomsfulde lærer.

Den anden situation var to drenge med anden etnisk baggrund, som gentagne gange krævede DF-balloner, blot for at sprænge dem. Da vi ikke ville udlevere flere balloner til den meningsløse destruktion, blev drengene aggressive, råbte skældsord mod DF og forsøgte at rive vores foldere i stykker, hvorefter de blev bedt om at forlade standen.

Måske er det disse drenge, der har fortalt Morten Hansen en god historie? Under alle omstændigheder er historien usand - alle skoleelever uanset etnisk baggrund skal være så hjertelig velkomne i DF's stand under dyrskuet, og det samme gælder deres lærere.

Kristian Hansen Boe er lærerstuderende og bestyrelsesmedlem i DF Odense.

Alle er velkomne i DF's stand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce