Afskaf licensen


Afskaf licensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OPKRÆVNINGSSYSTEM: Med den nye medielicens er det i realiteten umuligt at undgå at betale licens. Det er også budskabet i den kampagne, som Danmarks Radio kører i øjeblikket.

Licens var sikkert en rimelig form for brugerbetaling dengang i det forrige århundrede, da radio, fjernsyn, computere og mobiltelefoner ikke var hvermandseje. Men når alle nu skal betale licens, må man unægtelig spørge sig selv, hvorfor det er nødvendigt at have et særligt opkrævningssystem, og ikke blot opkræve licens sammen med alle andre skatter?

Særligt i betragtning af, at licens nu i realiteten er en afgift på at være en husstand (nærmest en kopskat). Da det endelig er en særlig stor byrde for f.eks. studerende og enlige, bør licensen afskaffes.

Så kan licensopkrævningskontoret bortrationaliseres, DR kan bruge sine ressourcer på at producere public service radio og tv i stedet for licensindslag.

Derfor: Afskaf licensen og lad Folketinget prioritere på samme måde som forsvar, politi, folkepension, efterløn og alle andre statslige opgaver.

Afskaf licensen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce