24-års reglen er ikke problemet


24-års reglen er ikke problemet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

INTEGRATION: Asmaa Abdol-Hamid (AAH) skriver i et indlæg d. 29.7, at formålet med 24-årsreglen er at dæmpe antallet af udlændinge i DK.

AAH går delvist galt i byen her. Formålet er ikke at dæmpe antallet af udlændinge i DK. Udlændinge, der kommer til landet med et klart ønske om at tilpasse sig de herskende normer i samfundet og kan klare sig selv, er særdeles velkomne. Men integrations-uvillige udlændinge kan et solidaritets- og skattebaseret velfærdssamfund ikke på sigt bare lade strømme til. Det er det samme som at skære den gren over, vi selv sidder på. 24-årsreglen har i praksis to formål: Dels at beskytte særligt kvinder med anden etnisk baggrund (læs: muslimer) imod et konkret uønsket ægteskab, dels at bremse op for indvandring fra muslimske lande.

Jeg får nærmest tårer i øjnene, når AAH så smukt skriver, at der er "sket en indirekte umyndiggørelse, som har betydet, at unge under 24 år må betale med deres kærlighedsliv for en begrænsning af udlændingeantallet."

Men beskrivelsen er ren lyrik og dækker slet ikke den ægteskabstrafik, der foregår i alle de vestlige lande, herunder Danmark. Sagen er nemlig den, at muslimer gifter sig med muslimer, og ingen muslimsk kvinde må gifte sig med en ikke-muslim. Hvis der indgås et blandet ægteskab, er det ensbetydende med, at ægtefællen er nødt til at konvertere til islam.

Hvis tilstrømningen fra muslimske lande fortsætter gennem at bruge herboende kvinder som levende visa for ægtefæller fra hjemlandet, vil vi om føje år se endnu flere parallelsamfund/ghettoer i alle vestlige lande.

Hvis AAH ønsker statistikker og dokumentation for den påstand, vil jeg i første omgang henvise til den norske journalist Hege Storhaugs bog Feminin integrering - utfordringer i et fleretnisk samfunn.

Læserne kan også gøre det lidt nemmere for sig selv og blot rekvirere Helle Merete Brix' kronik "Forsvar for 24-årsreglen" (Berlingske Tidende d. 22. juli 04).

Det er ikke 24-årsreglen, der er et brud på menneskerettighederne. Der er derimod de overgreb, der foregår på unge kvinder og undertiden også på unge mænd, der presses ind i uønskede ægteskaber med det klare formål at skaffe nok et familiemedlem til Vesten.

24-års reglen er ikke problemet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce