10.600 fynboer er kommet i arbejde siden 2003

Britta Schall Holberg

10.600 fynboer er kommet i arbejde siden 2003

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DANMARKS TILSTAND: Succes og fiasko kan måles på mange måder, og kriterierne skifter, afhængigt af hvad man betragter. Stopper man et øjeblik op og betragter Danmarks økonomiske og sociale tilstand, er der en række forhold, som danner målestok for, om der er tale om succes eller fiasko. Men for at tallene skal give mening for os danskere, er det nødvendigt, at vi ser på, hvordan det står til lokalt.

Ledigheden i Danmark er et af disse kriterier. Det er af helt afgørende betydning, at så mange som muligt deltager på det danske arbejdsmarked - både for det enkelte menneske, men også for samfundet som helhed. Det at arbejde giver den enkelte betydeligt livsindhold, og det er essentielt for mennesket at føle, at ens arbejde og indsats bliver værdsat og efterspurgt.

Mange mennesker i arbejde danner samtidig baggrund for, at vi alle kan nyde godt af den høje kvalitet i den offentlige sektor - nu og i fremtiden.

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at Fyn i øjeblikket kan glæde sig over, at ledighedsprocenten er nede på hele 3,5 pct. Det er en markant udvikling siden 2003, da der var 8,0 pct. ledige. Det betyder i praksis, at 10.600 personer er kommet i arbejde på Fyn siden 2003.

Denne positive udvikling skyldes regeringens ansvarlige økonomiske politik med solide overskud på de offentlige kasser, lav inflation, skattestoppet og lavere skat på arbejde kombineret med reformer, der sikrer øget dynamik og konkurrencekraft. Det er de nødvendige rammer for at sikre fortsat vækst, velstand og beskæftigelse. Det kan vi glæde os over på landsplan, på Fyn og i Assens.

Britta Schall Holberg er opstillet i Assenskredsen.

10.600 fynboer er kommet i arbejde siden 2003

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce