- Det dur ikke, at vi ikke stiller krav til indvandrere


- Det dur ikke, at vi ikke stiller krav til indvandrere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


MF Dansk Folkeparti Pernille Bendixen
FT_Pernille_Bendixen
Debat. 

Her er det vores lov, der gælder. Denne sætning fortæller i virkeligheden alt om, hvad der er galt og er gået galt med integrationen.

Når man lever i Danmark efter et regel og normsæt, der for det første er meget langt fra det danske og for det andet udskiller sig selv fra resten af befolkningen ved at holde fast i det, bliver man aldrig integreret.

Derfor kan vi politikere vedtage integrationsforløb, rive bygninger ned og sprede parallelsamfund ud, men det kommer aldrig til at virke. Ganske enkelt fordi den enkelte muslim lever efter sit helt eget regel og normsæt.

Der skal derfor tages fat om problemets rod, og det er særligt de muslimske særregler. Det nytter ikke at tro på, at integration kan lykkes, når man opretholder parallelsamfund gennem alle mulige særregler og krav som f.eks kønsopdeling og indførelse af halalmad i dagtilbud.

Vi skal stå fast på, at religion er en privatsag, som ikke har noget at gøre i det offentlige Danmark.

Mange reagerede med forargelse over den muslimske Iman Hassan, der har boet i Danmark i 19 år uden at kunne tale dansk, og som var en af mange i TV2's indslag fra Vollsmose, der hverken var i job eller talte dansk.

Hvorfor i alverden er der ikke blevet stillet større krav til den kvinde? Hvordan kan hun få udbetalt penge fra kommunen, når hun ikke står til rådighed for arbejdsmarkedet? Hvorfor har ingen fortalt hende, at hvis hun ikke får lært dansk, så har hun intet at gøre i Danmark?

Iman Hassan selv ønsker at fastholde sit parallelsamfund og de særlige regler, der ifølge hende selv ikke kan forstås af den hvide journalist fra TV2. Der er ingen grund til at lære dansk, for hun kan ifølge hende selv bare passe børn.

Det dur ganske enkelt ikke, at vi har mennesker boende i Danmark, der med så stor foragt for vores kultur og værdier, ikke bliver mødt med krav eller bliver bedt om at finde et bedre egnet sted at leve. Og når muslimer så stålsatte nægter at tage de danske værdier og den danske kultur til sig, så må vi lige så stålsat fortælle dem, at så er der heller ikke plads til dem her.

Ikke vestlige indvandrere og deres efterkommere kostede den danske statskasse 36 milliarder kroner i 2015, og den beregning er fra før, migranterne gik på motorvejene - penge der kun kan bruges en gang.

Ønsker vi at bevare, hvad der måtte være tilbage af vores velfærd, skal vi stoppe med at modtage flere uintegrerbare mennesker og stille langt større krav til dem, der er her.

- Det dur ikke, at vi ikke stiller krav til indvandrere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce