Mange banker taber penge


Mange banker taber penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fionia Bank har allerede indregnet tabet

Det er en lang række af pengeinstitutter, der står til at miste penge, hvis betalingsstandsningen i Prio Fyn-koncernen munder ud i en egentlig konkurs.

Blandt de pengeinstitutter, der optræder som finansielle partnere i de mange involverede selskaber, er Jyske Bank, Sparekassen Faaborg, Fionia Bank, Forstædernes Bank, Morsø Sparekasse, ebh Bank i Fjerritslev, Bonusbanken i Herning, Roskilde Bank og Totalbanken.

Direkte til konkurs

Ifølge oplysninger i Jyllands-Posten havde Jyske Bank i januar i år næsten 200 millioner kroner til gode hos René Müller.

Vurderingen fra branchefolk lyder, at Prio Fyn ikke får lov at komme i betalingsstandsning men i stedet bliver taget under konkursbehandling.

Formentlig må man gå direkte til konkurs, fordi alle værdier i koncernen er øremærkede til navngivne finansielle kreditorer.

Ændre intet

For Fionia Bank, der allerede har varslet store afskrivninger på fejlslagne ejendomsengagementer, vil den seneste udviklingen i Prio Fyn ikke udløse yderligere afskrivninger.

- Betalingsstandsningen som sådan ændrer intet ved de meldinger, vi tidligere er kommet ud med, siger vicedirektør i Fionia Bank, Henrik Borup Jeppesen.

Mange banker taber penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce