Broken News

Kinesisk fabrik er klar med 2000 kloner af den kendte vikinge-, håndcreme- og cykelmand Jim Lyngvild. De skal fordeles i fynske byer som en gave.

Han har bygget en vikingeborg på Fyn, han har skabt en serie af skønhedscremer, han har skaffet gratis bycykler til Fyn, ja, han vader i den ene succeshistorie efter den anden.

Navnet er naturligvis Jim Lyngvild, og nu kan du og din by også få glæde af ham.

En stor kinesisk virksomhed har nemlig besluttet at skænke Fyn 2000 kloner af Jim Lyngvild, lige til at pakke ud, lade op og tage i brug.

De mange kloner betyder, at hver en flække eller forstad på Fyn kan få glæde af Jim Lyngvilds fantastiske evne til at få vilde ideer og sikre omfattende medieomtale.

Virkelig lækre udgaver

De 2000 Jim Lyngvild-kloner beskrives på fabrikkens hjemmeside som virkelig lækre og 100 procent naturtro. De skal ikke stilles op et bestemt sted, men kan stilles rundt omkring, hvor der er behov. På en app kan man se, hvor den nærmeste Jim Lyngvild er, låse ham og bruge ham mod en mindre betaling. Man skal bare huske at sætte ham i ladestation natten over.

Skulle man mod forventning ikke have flere opgaver til Jim Lyngvild, oplyser fabrikanten, at man ved at lægge de 2000 kloner i forlængelse af hinanden vil kunne udbygge Fynske Motorvej med et ekstra spor på Vestfyn.

Hovedpersonen selv er rørt og stolt af det kinesiske tilbud og sikker på, at han kan håndtere en situation, hvor han skal konkurrere om opmærksomheden med 2000 udgaver af sig selv.

- Jeg er jo i forvejen en splittet person, ler Jim Lyngvild.

Begejstring i et valgår

Jim Lyngvild har selv kontaktet alle fynske borgmestre, og de er begejstrede ved udsigten til at få stillet en Jim Lyngvild til rådighed i et valgår.

- Her i Middelfart savner vi virkelig et passende slot til en energikonge. Der er egentlig ikke råd til det, men hvis Jim Lyngvild kan stille op og foreslå det, så vil der ikke gå mange uger, før slottet er bygget, siger en begejstret Middelfart-borgmester, Steen Dahlstrøm.

Glæden over gaven gælder også på et førende fynsk satiremedie, hvor man ved, at alene navnet Lyngvild i en overskrift automatisk 100-dobler læsertallet og sikrer, at mange flere end normalt deler artiklen på Facebook.

  • ny-bagsidedrengene

    Af:

    Bagsidedrengene bestyrer Fyns mest læste bagside, der udkommer hver dag med de gratis tillæg kaldet Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis. Vi redigerer desuden Punktum, den sidste side i Danmark-sektionen, som udkommer hver dag sammen med vildt mange dagblade fra Jysk Fynske Medier. Broken News er navnet på vores alternative faktamedie, som udkommer 1-2 gange om ugen på papir og net. Broken News TV er de opblæste nyheder, som rundkastes via vores facebookside: facebook.com/bagsidedrengene.