Broken News: Trafikbøvl tvinger Black Army til at gå over til gåbusser

Skuffelsen over den ringe trafikafvikling blev løbende gestikuleret videre til myndighederne. Foto: Broken News

Broken News: Trafikbøvl tvinger Black Army til at gå over til gåbusser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Opgravede veje, spærrede gader og overraskende ensretninger gav dårlig stemning efter begravelse, skriver klubformand i et vredt læserbrev.

- Mange af vore medlemmer er stærkt følelsesmæssigt påvirket af, hvordan byomlægningen ødelagde stemningen ved vores begravelsesoptog i onsdags. Det kan Odense ikke være bekendt.

Så skarpt udtrykker plantegrossist Bjarne Daabas, sig i et læserbrev til redaktionen.

Han er formand for fritids- og kampsportsklubben Black Army, som i onsdags ville vise et af sine afdøde medlemmer den sidste ære ved at køre i begravelsesoptog gennem byen.

Trafikken er en skandale

- Men trafikken i Odense er en skandale. Vores udenbys gæster forvildede sig konstant ind i spærrede gader eller ensretninger, der ikke var på gps'en, og de måtte både parkere ulovligt med et eller flere hjul på kantstenen og stige ud af køretøjerne for at dirigere medtrafikanter, skriver Bjarne Daabas i læserbrevet.

Begravelsesoptoget bestod af en halv snes større, tyske familiebiler, og det kom ud for Odense Banegård Center til en mindre batalje, da formandens fætre, Carsten og Jørgen Daabas, måtte parlamentere sig vej gennem en vejspærring af færdselsbetjente.

- Det virker ærlig talt, som om Odense slet ikke er inter­esseret i biler i bymidten, lyder det med slet skjult snert fra formand Bjarne Daabas.

Forberedt på næste gang

I forventning om, at man inden for den nærmeste fremtid atter skal til begravelse i Odense, har såvel Black Army som dens venskabsklub, United Tribuns Forever, forberedt sig grundigt.

Det oplyser Poul-Erik Daabas, som er kasserer i Black Armys støtteforening, Tinsoldaten.

- Vi har indkøbt et større parti smarte, gule trafikveste samt kasketter med påskriften "Pas på mig - ny i trafikken", som vil blive uddelt efter næste begravelse. Og så har vi arrangeret, at deltagerne sendes rundt gennem byen med gåbusser, siger Poul-Erik Daabas.

(Publiceret første gang 10. juni 2016)

Broken News er satire. Enhver lighed med kendte folk, steder eller begivenheder kan være tilsigtet og må ikke forveksles med journalistik. For ellers ...

Broken News: Trafikbøvl tvinger Black Army til at gå over til gåbusser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce