Byggecentrum Om- og tilbyg


byggecentrum Om- og tilbyg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange husejere bruger ferien og sommeren til at bygge om og til. Det ved Byggecentrum i Middelfart, som igen gør opmærksom på de 18.000 kvadratmeter byggeudstilling, hvor man kan få idéer og overblik over markedet.

Lige nu er der mange nyheder at komme efter. For eksempel kan man se en hel villa, der demonstrerer porebetons anvendelighed både til nybyggeri og renovering.

Beton som byggemateriale er kommet til ære og værdighed igen. Et af eksemplerne er arkitekt Kim Utzons forskellige byggerier i dette materiale. Et andet tegn er, at i de sidste par år er der bygget mere end 200 boliger med massive ydervægge af porebeton i Danmark.

Hvordan det er, ses på udstillingen, hvor et hus opføres, og materialets muligheder demonstreres til både nybyggeri og renoveringsarbejder. Huset fremstår råt for at vise mulighederne også i form af forskellige vægkonstruktioner og interiørmæssige løsninger f.eks. en rund bruseniche.

Blandt de mange andre nyheder i Byggecentrums udstilling ses kobbertagrender, tagrenderenser, solvarmeanlæg, olie- og pillefyr, ny stand med ovenlysvinduer, klinkegulve med nye farver og mønstre, glasfliser, badekar i støbt marmor, brusenicher af glasbyggesten, nye skabsserier til bad og køkken, nye carporte, gulvvarmeanlæg og meget mere.

Der er åbent på Byggecentrum i Middelfart hver dag hele sommeren, og der er gratis adgang.

byggecentrum Om- og tilbyg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce