Stol på designet


Stol på designet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MØBELNYT: Danske stolesuccesser bliver fulgt op med nye modeller
C-Chair er navnet på en ny konferencestol, stilmæssigt ganske klassisk og helt i træ med polstret sæde og ryg.

Den er designet af Henrik Tengler og er faktisk en opfølgning til hans ubetinget største succes - og firmaet Hansen og Sørensens mest solgte møbel - Chairman-stolen.

Den idé, altså at præsentere en efterfølger til en populær stol, var Ringkøbing-foretagendet ikke ene om at have fået, fremgik det med al tydelighed på møbelmessen i København. For eksempel introducerede EH Møbler "Soft", og det er såmænd en variant af arkitekt Hans Sandgren Jakobsens konference- og mødestol "Sensa", nu i fuldpolstret udgave og betrukket med Kvadrats nye stof Divina Melange.

Og "Rex"-stolen, hvormed Christina Strand vandt konkurrencen om et møbel til "en kendt dansker", nemlig kronprins Frederik, i 2002, har i år fået en lillesøster. "Taz" hedder den, og den har hun designet sammen med gemalen Niels Hvass for Kvist Møbler.

Nyhedsopbuddet på messen er ofte rigeligt domineret af stolemodeller, og i år var såmænd ingen undtagelse.

BoGodt har imidlertid bestræbt sig på siden at vise andre nyheder, men nu er turen altså kommet til siddepladserne. De har naturligvis ikke alle udgangspunkt i tidligere succes'er, men uanset oprindelseshistorie er de ganske nye.

Derfor kan vi ikke sætte pris på dem alle og heller ikke garantere, at de overhovedet er ude i butikkerne. Men det kommer de.

Stol på designet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce