Rubrik


Rubrik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hej igen Kjeld. Vores servicekonsulent har nu besigtiget gulvet i Århus. Der er ingen tvivl om, at de mørke pletter, som du havde billede af, er kommet af, at en hund har tisset på gulvet. Disse pletter er på et lille repos på ca. tre m².

Der er ikke noget at gøre, da syren, der er i urin, har farvet gulvet hele vejen igennem slidlaget. Det kunne vores servicekonsulent se ude ved væggen, hvor han prøvede at skrabe i slidlaget med et stemmejern. Den gulvsliber, de har haft inde, har tilbudt at skifte dette felt for 5.000 kr., hvilket vi vurderer til at være en alt for dyr pris.

Der er dog et andet problem i den ene ende af stuen, hvor de også har fået slebet gulv. Der er nogle gule pletter. Der er ingen tvivl om, at det er lakrester fra den gamle lakering. Det vil sige, at gulvsliberen ikke har slebet nok af. Da gulvet er pænt i den anden ende, kunne det tyde på, at gulvsliberen ikke har skiftet slibepapir. Derved vil den automatisk ikke slibe så meget af til sidst som i starten. Gulvsliberen har ydermere sagt, at det skal man forvente af et gulv, som er så gammelt (fra 60'erne). Det er ikke vores vurdering, at det er rigtigt. Hvis man sliber nok af, kan man komme ned til frisk træ og få gulvet til at se ud som nyt igen. Det kan man jo også se i den ene ende.

Jeg ved det ikke, men jeg tror, at de går videre med sagen til GSO (Gulvbranchens samarbejds- og oplysningsråd).

Med venlig hilsen

salgschef Anders Topp

http://www.junckers.dk

Rubrik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce