Min klasselærers nevø


Min klasselærers nevø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er altid rart at blive tænkt på, når det er for noget godt. Som nu, når der kommer mail fra min gamle klasselærers kone, der er trofast læser af dette boligmagasin sammen med sin mand. De og navnlig han kunne konstatere, at det stadig går godt med retstavningen, som det ellers står sløjt til med andre steder, mente de. Hans kone, der engang var min gymnastiklærer i den lokale idrætsforening, ville høre, om vi også skrev om boliger uden for Fyn og øer, for så ville hun anbefale sin nevøs hus i Hatting? Det hører selvfølgelig til sjældenhederne, at vi kører over en af de to broer, fordi der er så mange spændende historier at fortælle på Fyn.

Men vi gør da gerne en undtagelse, når det drejer sig om så spændende et hjem som det i Hatting i det østlige Jylland. Her bor Martin Nissen og Dean Bang Thy i et hus, som de sammen har indrettet og endda bygget nogle af møblerne til. For når man er henholdsvis uddannet smed og drømmer om at bliver designer eller indretningsarkitekt og finder sammen med en, der har en blomsterbutik, så kan det næsten ikke blive andet end godt.

Og så er der noget over at bo i et hjem med møbler, som man selv har bygget. Eller som ens bedstefar, der var snedkermester, har bygget. Det største problem er tit med sådanne arvestykker, at de fylder for meget. I sommer forsøgte jeg at få plads til en stor, flot skænk, som jeg troede, at jeg endelig havde plads til. Men lige så snart den var kommet over dørtrinet og ind i stuen, så var det som at være flyttet sammen med en stor elefant i træ á la Kay Bojesen. Sådan en elefant står allerede i vindueskarmen, så den anden i størrelsen 1:1 står nu i garagen.

Læs side

 

 

 

Min klasselærers nevø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce