- Hvad tror I, at man kan få for sådan en?

Veninden lod ikke bare fadene med ingredienser til at bygge sin egen hjemmelavede burger med pulled pork gå rundt, men også mobiltelefonen. Det var mandag aften i madklubben, som jeg har med tre veninder, hvoraf jeg har gået i parallelklasse med de to i 8.-9. klasse. Vi mødes en aften cirka en gang hveranden måned, hvor vi skiftes til at lave mad til hinanden. Det kan være alt fra en omgang hotdogs over en grydefuld chili con carne til den store gourmetmiddag. Men som altid er der gjort noget ekstra ud af desserten i form af hjemmelavet is eller kage.

Normalt leger vi "Mads & Monopolet" under middagen, hvor vi skiftes til at komme med et problem, som en socialrådgiver, en bankrådgiver, en kontordame og en journalist så løser gennem samtalen. Vi mangler dog Mads Steffensen som vært, men vi har endnu ikke oplevet nogle pauser i programmet.

Denne gang kom det så til at handle om en skænk fra et dødsbo. Først skulle den egentlig bare til genbrug eller sættes til salg i Gul & Gratis, men den ene veninde er ikke bankrådgiver for ingenting. Så hun ringede til Lauritz.com, der efter at have set et mobilfoto vurderede skænken til 2000 kroner. Firmaet ville gerne se nærmere på skænken med henblik på en højere vurdering ...

Jeg har vurderet den til at kunne indbringe det dobbelte efter at have konstateret, at der indeni er en lille minibar med spejl, og efter at veninden har understreget, at skænken er så god som ny uden afslag og ridser. Og så ved jeg, at teaktræ er in inden for boligindretning p.t.

Det er det også hos Charlotte Louise Skjøth og Christian Petersen, der bor i et arkitekttegnet parcelhus fra 1959 i kvarteret mellem Næsby og Odense Havn. De går målrettet efter 50'er-looket med det mørke teaktræ, men selvfølgelig sat ind i en moderne kontekst. Og så har de faktisk en skænk i teaktræ, der er et arvestykke fra hans mormor. Måske veninden skulle beholde den selv ...

Kig indenfor hos Charlotte Louise Skjøth og Christian Petersen på siderne 10-15

 

 

 

 

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.