Mening: Kom så med den frost


Mening: Kom så med den frost

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velkommen tilbage til Base Bolig. Den røde løber er rullet ud til et nyt år, og forventningens glæde over, hvad der dukker op, bobler stadig i kroppen.

Lige nu må frosten i skikkelse af en af de to verdensberømte Disney-figurer Elsa og Anna gerne skride op ad løberen iført prinsessekjoler. Du skal have børn eller børnebørn og helst piger i førskole- eller indskolingsalderen for at kende Elsa og Anna, der for nogle år siden løftede små pigers prinsessedrømme op i nye højder i filmen "Frost" eller "Frozen", som den hedder på originalsproget.

Jeg er stadig lidt påvirket af, at juleferien og især de magiske juledage regnede væk. Især anden juledag, som traditionen tro tilbringes hos min onkel og tante i Fredericia med gåturen til Madsbyparken, hvor børn og barnlige sjæle kan få den gode julemad buldret på plads på tarzanbanen eller den store legeplads. Det blev for første gang opgivet.

Vi trænger til at komme ud af denne sump med en temperatur, der ikke kan bestemme sig, om den vil søge mod kulden eller varmen, men ender med at gøre alt endnu mere klamt og koldt. Jeg er træt af regnvejr, selv om jeg ellers holder meget af at høre regnen tromme på taget. Men ikke døgnet rundt i hele juleferien.

Jeg længes efter kulden og den skarphed, som luften får, når temperaturen falder til under nul grader. Og så må der gerne falde regn, for det bliver snefnug, der kommer dalende. Kom nu, frost!

Mening: Kom så med den frost

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce