Mening: Karma-mama


Mening: Karma-mama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag aften har i mange år været de mest afslappende af døgnets vågne timer. Da pigerne var yngre, var det "Disney Sjov", der var højdepunktet for mental afslapning efter en arbejdsuge, hvor kabalen med børn, job, madlavning og fritidsinteresser endnu engang på forunderlig vis var gået op. I de år var kunsten at lade være med at snorke så højt, så det overdøvede tegneseriefigurerne på tv-skærmen. De seneste år har "X-Factor" været endnu bedre at sove til, men ikke i år.

Nu skal jeg have den ugentlige dosis Sanne. Da Sanne Salomonsen indtog pladsen i dommerpanelet mellem Remee og Blachmann, der begge flere gange i hvert program er lige ved at bukke for hende, opstod karma. Sangerinden, der har været ungdommens bærende lydbillede for en hel generation, åbnede lige pludselig munden og løftede et stort skab fyldt med mange af de skeletter, som kvinder i dag slås med, på plads. "Du skal være dig selv, skat!" Glem alt om, hvad andre, der ikke vil dig det godt, siger om dine evner og dit udseende, og hvordan du skal opføre dig.

Først og fremmest møder hun alle med kærlighed og dermed rummelighed. Selv den største freak, der dukkede op til audition, blev mødt, rummet og også sendt ud ad døren med en afvisning. På en pæn måde. Det er vigtigt i en tid, hvor rekorden i at dømme andre mennesker synes at blive slået hver uge.

Hendes glæde smitter, når hun kaster armene op over hovedet i begejstring eller kniber øjnene sammen som et stort kattedyr, der er på nippet til at spinde over en deltager. Sanne Salomonsen er ægte og står ved, hvad hun føler. Og hvis nogen ikke behandler hende ordentligt, så skruer hun bare op for kærligheden og står fast.

Rockmama er blevet en karma-mama, der når ud i hele Danmark.

Mening: Karma-mama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce