Mening: Et stuurt nummer


Mening: Et stuurt nummer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Først var det en babygynge, så blev det en almindelig gynge, og nu er det endt med en trapez. Ned fra den bærende bjælke mellem de to stuer, der er blevet slået sammen til én for mange år siden, hænger redskabet, som jeg altid har forbundet med et stuurt nummer i cirkus. Men nu er det en del af hverdagen derhjemme og har været det i en del år. I hvert fald for mine to piger på syv og 11 år, for jeg må indrømme, at jeg meget sjældent svinger mig i den, og når jeg gør det, så vækker det lige så meget jubel som klovnen i cirkus, og jeg føler mig lige så graciøs som en cirkuselefant.

Engang var det også kamp-arena nummer et mellem de to piger med fire års mellemrum, der gerne ville hænge med hovedet nedad, når de kom hjem fra børnehave eller skole. Pudsigt nok var behovet altid størst, når den anden var hjemme og havde nøjagtig samme behov. I stedet for at ende som en anden dommer ved en boksekamp gik jeg altid rundt om hjørnet og ud i køkkenet og lod dem finde ud af det selv. Og jeg nægtede at lade mig trække med tilbage, når især den yngste kom ud for at hente mig, så hun kunne få sin vilje over sin diplomatiske storesøster.

Faktisk forlod jeg også arenaen, fordi jeg havde svært ved at se på, når de gav slip med armene og lod sig falde bagover, så de kun hang i benene, mens det røde hår fejede hen over trægulvet. I dag ynder den yngste at kravle op på trapezen og se tv, mens hun svinger helt stille frem og tilbage i den halvanden time, filmen varer.

Jeg synes, at et hjem skal have mindst én ting, som er sjov grænsende til det mærkelige. Som nu grisehovedet, du møder i denne uge her i Base Bolig.

Mening: Et stuurt nummer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce