Mening: Enkeltbillet til landet med de mange mus


Mening: Enkeltbillet til landet med de mange mus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Jeg tror, at Misty snart dør. Den er blevet så kærlig her på det sidste."Den 12-årige kigger på den gamle 16-årige hankat, der putter sig ind til hende i sofaen. Det har gennem årene været et sjældent syn at se den kat, som vi arvede fra min ældste datters dagplejemor for snart 10 år siden, udtrykke et ønske om spindende, socialt samkvem.Vi har derimod delt hus med "kattenes konge", der er så stor og mægtig, at den helst vil være i ophøjet fred. Det foregår ved, at den sidder og betragter os med sine gule øjne og et nådigt blik eller snorksover i mange timer, når den har været ude og banke undersåtterne i kvarteret på plads. Faktisk har vi hørt mest til ham, når freden og roen har sænket sig over huset. Her lød det som en løve, der gik rundt i stedet for en Felis catus - en tamkat. En konge går man heller ikke bare hen og tager op, når man vil. Det har især den nu otteårige måttet sande, hvor det fromme ønske på et tidspunkt var, at Misty mere var som Hello Kitty-katten på hæfteplastret, som hun fik på.

Det kan hun så nu. For kongen er blevet gammel og er begyndt at tabe sig, selvom han spiser godt. 112 år, hvis et menneskeår er syv katteår. Det er jo også en alder. Det seneste halve år er det som at bo sammen med en meget gammel mand. Han er skrøbelig og bliver nemt forvirret. Han slår sig, og alting går langsommere. Står kongen foran døren og vil ud, så skal døren åbnes i et adstadigt tempo, ellers når han ikke at flytte sig og får døren i hovedet. Tidligere kunne det ikke gå hurtigt nok.

Men pludselig bliver kongen killing igen. Forleden dag, da den mødte støvsugeren, begyndte den at lege med den for så at ende øverst oppe på lænestolens ryg, som om den ville invitere støvsugeren til at jagte den. En gæst blev modtaget med høj føring af den buskede hale og ledsaget af et kraftigt spinderi. Det er mange år siden, at det er sket.Nu er spørgsmålet så, hvornår kongen skal sendes til landet med de mange mus, for vi er alle godt klar over, at på et tidspunkt bliver han så dårlig, at rejsen er uundgåelig, og det er mig, der skal være rejsearrangør.

Mening: Enkeltbillet til landet med de mange mus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce