Lykken er et regnslag


Lykken er et regnslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DETREGNER, det regner, hver evige dag...

Man kan såmænd blive helt glad ved at nynne med på det populære stykke musik.

Og nynner man løs, mens man glæder sig over, at i hvert fald i år har planterne fået væde i pæne mængder, så rodnettene har lidt at stå imod med, når hedebølgen forventeligt kommer over os i sensommeren, og at den kolde forsommer har forsinket væksten, så vi nok får en storblomstrende indian summer.... jamen, så kan man blive næsten lykkelig.

DERER SELVFØLGELIG dem, der brokker sig over, at al den fugt i stænger går ud over grillmad og udendørs hygge til langt ud på de lyse nætter. Foruden at det er klamt og koldt, og at sådan en sommer kunne man godt være foruden...

Brok, brok, brok.

Tænk hvis vi fik isslag i juli? Så ville den udendørs spisning være et reelt savn, der nærmest var til at tage og føle på. Læg lige mærke til, at det faktisk er lunere at være ude end inde i denne tid, hvor de fleste sparer på radiatorvarmen.

Hvor er spejderånden henne?

I VIRKELIGHEDEN skal der ikke meget vilje til. Regntøjet er opfundet, og det kan sagtens lade sig gøre at slå en paraply eller parasol op over grillen og på bedste bi- vuakvis spænde et regnslag, et stykke presenning eller et stort stykke plastic eller andet vandskyende ud over spisestedet.

Og så er det rasende hyggeligt og anderledes.

Med lidt god vilje kan det måske bringe lidt lune og lyse nætter ind i kværulanternes store evigtgrå tristhed. Selv sure sortseere vil måske få fornøjelsen af noget virkelig surt og en erindring, som kan bringe smilet frem, når det for alvor bliver koldt og mørkt igen.

LAD DOG IKKE vejrliget drukne alt. Vær selv lidt aktiv, og brug den medfødte opfindsomhed til at skabe og få oplevelser. Så kommer humøret også. Og når det bobler op til overfladen, har det det med at smitte. Prøv!

Lise Thing er journalist

på BoGodt

Lykken er et regnslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce