Hydraulisk mørtel


Hydraulisk mørtel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

?Hej Kjeld. Tak for en meget flot artikel om rygninger og hydraulisk mørtel - men... hvor køber man denne "hydrauliskemørtel" i den kvalitet, som du beskriver?

Med venlig hilsen Knud-Erik, Esbjerg

!Hej Knud-Erik - du sætter fingeren lige midt i et ømt punkt. For at spare og tjene flere penge har byggemarkederne ofte et begrænset varelager, så hvis du skal have lidt andet end det mest almindelige, slår de ud med arme og ben og antyder, at du er da en underlig karl...

Men så skal du slå igen og spørge, om de nogensinde har hørt om firmaet Maxit? De leverer tilfældigvis hundredevis af tons mørtel til dansk byggeri og danske byggemarkeder - hver dag, året rundt - og hvis ekspedienten vil være så venlig at slå op i sit katalog, vil han opdage, at de i blandt snesevis af mørtel-, cement- og kalktyper også har en hydraulisk tørmørtel på programmet.

Den er alt for fed og skal derfor blandes med en passende mængde vådmørtel - gerne af den gode slags af bakkesand og kulekalk, men mindre kan også gøre det. På selve sækken er der et skema, som viser blandingsforholdet til forskellige formål, men ellers står det hele beskrevet i håndbogen fra Maxit.

Hvis ekspedienten går helt i coma, kan du jo foreslå ham at ringe til Maxit på telefon 70 10 10 25 og bede om afdelingen for mørtel. Her sidder indtil flere yderst hjælpsomme konsulenter, som til en forandring ved, hvad de taler om.

Venlig hilsen Kjeld Bjerre

Hydraulisk mørtel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce