Her er huspriserne steget og faldet mest


Her er huspriserne steget og faldet mest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haderslev, Rebild og Jammerbugt.

Det er de tre kommuner, hvor huspriserne er steget mest i løbet af det sidste år, viser en opgørelse, Bolius Boligejernes Videncenter har lavet ud fra Realkreditrådets ejendomsprisstatistik.

Bolius har både lavet en top 10-liste over kommunerne med de største prisstigninger fra 3. kvartal 2006 til 3. kvartal 2007 og en »bund«- 10-liste over kommunerne med de største prisfald. Mens huspriserne tidligere steg klart mest på Sjælland, er der nu ingen sjællandske kommuner, der er i nærheden af at komme på top 10-listen. De ti første pladser besættes udelukkende af jyske og fynske kommuner.

Huspriser op med 21,7 pct i Haderslev

Halvdelen af dem kommer fra Region Syddanmark, hvor huspriserne da også er steget mest det forløbne år med en gennemsnitlig stigning på 10,9 procent. Haderslev topper med en stigning på 21,7 procent.

Huspriserne stiger fortsat i langt de fleste kommuner. I 75 af landets 98 kommuner er priserne røget i vejret. På landsplan er huspriserne gået op med 3,6 procent.

I Region Hovedstaden er tendensen modsat. Her er huspriserne steget i 11 kommuner, men faldet i 18 kommuner. Samlet er huspriserne i hovedstadsregionen faldet med 2,7 procent.

Det er specielt kommunerne i og tæt på København, at huspriserne er for nedadgående. På Bolius' »bund« 10-liste er otte af kommunerne fra Region Hovedstaden, mens Solrød Kommune, der også ligger tæt på København, men hører under Region Sjælland også er med på listen som nummer to. Priserne i Solrød er gået ned med 12 procent.

Huspriser er faldet mest i Hørsholm

Det overgås - eller undergås - kun af prisfaldet i en af landets dyreste kommuner at bosætte sig i: Hørsholm Kommune. Her er huspriserne faldet med 13,2 procent.

Samsø er den eneste ikke-sjællandske kommune, der er med på »bund« 10-listen.

I alt er priserne faldet i 22 danske kommuner. Udover Samsø er Århus og Hjørring Kommuner de eneste kommuner udenfor Sjælland, hvis huspriserne er faldet. Og det er kun med henholdsvis 1,1 og 0,2 procent. Region Syddanmark er den eneste region, hvor huspriserne ikke er faldet i nogen af kommunerne.

Se Bolius' rangliste over husprisernes udvikling i det seneste år i

landets 98 kommuner fordelt på de fem regioner på Bolius.dk.

Her er huspriserne steget og faldet mest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce