Havemøbler ude og inde


Havemøbler ude og inde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Regn og byger - forskellen er svær at få øje på - og enkelte solstrejf.

De nedslående vejrudsigter er et dagligt lynnedslag i drømmen om udeliv med grillmad, gardenparty og daseliv på langs med næsen pegende mod en glødende sol.

I mange hjem står kontoen til indkøb af nye havemøbler lige så uberørt som det gamle faste møblement med bord og stole på terrassen.

Problemet med rammerne for livet under åben himmel i en ustabil dansk sommer kan imidlertid lettes med havemøbler, der kan bruges både ude og inde, samt af en type, der lynhurtigt kan rulles, bæres eller skubbes frem og tilbage, når sol afløser regn.

Lette klapsammenstole eventuelt samlet i et stativ, så de intet fylder, er en rigtig god løsning.

Der findes mange forskellige typer, hvoraf flere uden videre kan bruges som ekstra stole til sammenkomster indendørs eller som erstatning for de udtjente omkring bordet i spisekrogen.

Både bænk og bord

De små haveborde i hyggehjørnerne kan skiftes ud med en serveringsvogn på hjul i et design, der matcher boligens indretning. Hvis en solbriks er et must, er det en rigtig god idé at investere i en, der ud over det egentlige formål også kan anvendes på andre måder som for eksempel bænk og bord.

Man kan også vælge at tilbringe udelivet i en våd dansk sommer under en vandtæt kæmpeparasol. Der findes nye typer, som man ikke behøver at være bodybuilder for at betjene. De kan åbnes og lukkes med et enkelt finger-greb. Nogle af de nye kæmpeparasoller kan også vippes på skrå, så de fra alle vinkler kan skærme mod solen, hvis den endelig skulle vise sig.

Og som erstatning for de stjerner, der ikke kan ses på en aftenhimmel, hvor skyerne ligger i lag, kan der vælges en parasol med indbyggede elektriske pærer.

Tips&Ting har været på jagt efter let flytbare havemøbler, der kan bruges både ude og inde og til forskellige formål.

Resultatet ses her på siden.

Møblerne er set følgende steder:

Central Møbler, Magnoliavej 3-5, Ikea, Ørbækvej 97, P. Lindegaard Poulsen, Nyborgvej 264, og Schiang Living, Albanigade 27, alle Odense.

Havemøbler ude og inde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce