Det eksemplar af Boligmagasinet Base, som du sidder med nu, er det sidste inden sommerferien. Vi holder ferie til søndag 6. august, hvor vi atter udkommer. Du kan allerede nu godt begynde at glæde dig til den kommende udgave, for i denne uge har journalist Anja Limkilde aftalt med haveskribenten Claus Dalby, at hun lægger vejen forbi hans have sammen med en fotograf. Claus Dalbys have i Risskov ved Aarhus er kun åben nogle få gange om året og kræver en speciel invitation. Den fik Anja Limkilde, da hun i foråret talte med Claus Dalby i anledning af hans nye bog "Nordiske haver".

Den fire uger lange sommerferie betyder også, at du skal undvære Kjeld Bjerre. Til gengæld kan du i de uger møde ham om lørdagen i tillægget Gear, hvor han skriver om sin båd. Lige nu sejler Kjeld Bjerre rundt ad gamle kanaler i det centrale Holland. Han sejler i en moderne version af en traditionel, fladbundet hollandsk båd. Den hedder på dansk en "kuf", og bådtypen blev populær i 1800-tallet. Han har ingen detaljerede planer for turen, men ser, hvad der sker, og han møder garanteret en masse spændende mennesker. Du kan selvfølgelig stadig skrive til ham med spørgsmål om gør-det-selv-arbejde. Så har han også noget at rive i, når han er tilbage igen.

Vores haveskribent Lars Lund når lige i denne udgave at runde, hvad du skal nå i haven i løbet af denne måned ud over at nyde den og håbe på godt vejr. Men for en glad haveejer er selv en regnbyge jo kærkommen.

 

  • ANDREAS_BASTIANSEN

    Af:

    Journalist og redaktør for magasinredaktionen, der står for weekendens redaktionelle tillæg: Magasinet Livsstil, bilmagasinet Gear, Magasinet Rejser og boligmagasinet Base. Skriver også rejsereportager og anmelder børnebøger og teaterforestillinger med mine to døtre. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2000 med et semester i San Francisco, USA, og udlandsophold i Uganda, Afrika. Uddannet cand.phil. i samfundsfag fra Aalborg Universitet i 1996.