Et rigtigt sengebord


Et rigtigt sengebord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NYHED: Patentbeskyttet dobbeltmøbel til små rum sendt på markedet i Danmark og Tyskland
Et arbejdsbord og en seng samlet i ét møbel er en opfindsom og pladsbesparende nyhed på det danske marked.

De to funktioner i ét møbel fylder kun godt to kvadratmeter, eller halvdelen af den plads, som to separate møbler med samme funktioner ville optage. Dobbeltmøblet er desuden indrettet så genialt, at computerskærm, bordlampe og hvad der ellers er brug for bliver stående på skrivebordet, når sengen bliver slået ned. I den situation får en patentbeskyttet vippemekanisme skrivebordet til at glide helt roligt ned på gulvet i vandret plan. Når dobbeltmøblet skal anvendes til arbejdsfunktionen, slås sengedelen op, og herefter er kun træbunden er synlig.

Dobbeltmøblet er netop sendt på markedet i Danmark og Tyskland af den danske møbelmand Peder Steen Christiansen, Newform, Vejle.

Så det i Malaysia

Det specielle møbel fandt han frem til på en messe i Malaysia. Her var der udstillet nogle modeller af Hiddenbed, som møblet hed.

Peder Steen Christiansen fik en aftale med opfinderen, en ingeniør fra Uruguay, om forhandling og produktionsrettigheder i Nordeuropa. Og siden har han i samarbejde med den danske møbelproducent Woodman, Herning, udviklet det møbel, der nu er sendt på markedet.

Værelse i lastbil

37-årige Peder Steen Christiansen har gennem mange år arbejdet med salg og markedsføring af møbler i USA og Tyskland. Sidst har han været ansat i det danske møbelfirma Stokke, indtil han i forbindelse med eneforhandlingen og udviklingen af dobbeltmøblet nedsatte sig som selvstændig med firmaet Newform.

Markedsføringen af møblet har den idérige møbelmand selv taget sig af.

- Jeg har købt en lille lastbil og indrettet den som et værelse, hvor der er opstillet to af møblerne. Det er lettere at demonstrere end at forklare, hvordan en seng og et bord i ét møbel fungerer, fortæller han grinende.

Demonstrationsture i Danmark og Tyskland har foreløbig ført til, at det nye møbel er aftaget af 30 møbelforretninger i de to lande.

- Møblet er især tænkt til brug i kollegie-, børne-, gæste - og arbejdsværelser, hvor pladsen er trang, forklarer Peder Steen Christiansen.

Ekstra tilbehør

Det nydesignede dobbeltmøbel, der hedder Sherwood, er lavet af fyrretræ. Det fås som naturlakeret, ludbehandlet og hvidpigmenteret. Arbejdsbordet er to meter langt og den 90 centimeter brede seng har samme længde. Den vejledende udsalgspris er 8495 kr.

Til systemet kan der købes ekstra tilbehør som opslagstavle, et stroppesystem, der kan holde sengetøjet på plads, plastbeskyttelse til bordpladen og halogenspots.

På Fyn forhandles det nye system af Dan-Bo Møbler, Brenderup. Andre forhandlere oplyses på tlf. 75 84 01 44

Et rigtigt sengebord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce