Det er blevet smart at være møbelsnedker, og respekten for håndværket vinder frem sammen med små virksomheder med håndlavede møbler. Oluf Lund og Eva Paarmann var med på bølgen, længe inden den bruste op. De laver sjældent mere end nogle få eksemplarer af et enkelt møbel. Til gengæld laver de det, de finder sjovt, og så insisterer de på at have rigtige menneskehænder og -øjne med i processen.

Enorme træstammer af valnød slænger sig dekorativt på gårdspladsen til en sagte lyd af rislende vand. Én planke ligger allerede delvist savet op i den mere end 100 år...

Log ind eller køb adgang til alt indhold på fyens.dk

Bliv abonnent og læs hele historien

Ingen binding!
  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.