De nær-gående rådyr - igen


De nær-gående rådyr - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi runder rådyrdebatten af med følgende indlæg fra Hanne Josefsen:

!Jeg tillader mig igen at blande mig i debatten om rådyr i haven. Sidst jeg gjorde det, var tidligere på året, hvor jeg fortalte, hvor stor en plage dyrene er for mig.

Jeg har prøvet meget for at komme af med dem, men jeg er stadig ikke kommet af med dem. Bitter er jeg ikke, men lidt ærgerlig måske. Jeg hader ikke dyr, for jeg gør en masse for at holde dem til i min have.

Det er Guds gave, at nattergalen synger godnat ved mit vindue. Fasanen har lige i dag vist mig sine kyllinger.

Guldsmede, salamander, ænder, egern, spætter og mange andre spændende fugle besøger min dejlige have hver dag, og jeg byder dem velkommen. De lever af mine planter, insekter og drikker vand fra mine mange vandbassiner.

Rådyrene er bare en anelse mere grådige, end min have kan bære, og jeg har ellers mange skønne blomster - måske lidt for skønne, trøster jeg mig selv med.

På min hjemmeside www.josefsen-net.dk kan jeg bidrage med et par råd til, hvordan Kurt Andreasen måske kan få has på sine rådyr. Med venlig hilsen

Hanne Josefsen,

Bogensevej 10, Odense

(og dagen efter)

Jeg sendte en mail til jer i går. Desværre har jeg haft en voldsom oplevelse her til morgen, som jeg synes bør nævnes.

Jeg gik en stille tur i min have kl. 9. Meningen var, at jeg ville fotografere nogle billeder fra gårsdagens regnvejr. Pludselig opdager jeg et rådyr i haven. Den bliver helt vild i øjnene og kroppen, da den ser mig og min reaktion (det giver et gisp i mig da jeg står ansigt til ansigt med dyret.

Jeg går stille ind i mit drivhus og iagttager dyret. Denbliver forvirret, styrter frem og tilbage på et lille stykke af haven. Jeg bliver skræmt af den kraft, den har. Den foretager nogle alvorlige spring og farer frem mod åen med en voldsom fart, hvorefter den springer i vandet og er væk.

Mit budskab er: Pas på med at komme for tæt på dyrene, jeg tror ikke, at de vil angribe mig, men dette rådyr følte sig truet i min have, da der ikke er så mange flugtveje.

Godt nok bliver dyrenemere og mere tamme, jo mere de nærmer sig vores bolig, men det er vilde dyr - det så jeg her til morgen, da jeg overskred rådyrets grænse.

Venlig hilsen

Hanne Josefsen

De nær-gående rådyr - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce