Brug el-spare-skinne og spar strøm

Med elspareskinnen kan man med god samvittighed efterlade tv eller pc efter kun èt enkelt klik.

Brug el-spare-skinne og spar strøm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Standbyforbruget udgør 10-15 pct. af en husstands samlede elforbrug. Det svarer til et forbrug på 1,6 mia. kr. på landsplan hvert år. Tallet er stigende

København:Standbyforbruget af el invaderer stuer, hjemmekontoret og børne- og teenageværelser. Ser man på, hvor meget standbyforbruget fra tv, pc, printer, dvd og anden forbrugerelektronik udgør, kan der spares enorme summer, hvis forbrugerne slukker helt for den strømslugende forbrugerelektronik.

Standbyforbruget udgør 10-15 procent af en husstands samlede forbrug, hvilket på landsplan svarer til 1,6 milliarder kroner – eller 200.000 husstandes elforbrug – hvert år. Og tallet er stigende.

Det oplyser Elsparefonden, der nu skyder en kampagne i gang for at få folk til at bruge den såkaldte elspareskinne. Den lille – og billige - opfindelse har stor effekt. Og fonden vil nu sørge for, at kendskabet til den udbredes.

Den sikre måde at undgå standbyforbrug på er at afbryde strømmen på selve kontakten. Men med elspareskinnen kan man med god samvittighed efterlade tv eller pc efter kun ét enkelt klik. Den slukker nemlig automatisk for alt udstyr, der er tilkoblet tv'et eller pc'en.

/ritzau/

Brug el-spare-skinne og spar strøm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce