En garageport i knaldrød lyser op i de ellers ret neutrale farver på vejen, så gæster har ingen problemer med at finde vej til Jens Hald og Kirsten Lolck på Østerøvej i Nyborg.

Bag den røde garageport og murene omkring den ligger huset, som er en kombination af parrets drømme.

- Jeg er oprindelig fra Vestjylland og har altid været fascineret af havet, vidderne og luften. Som barn var jeg ofte på ferie ved Saxild Strand syd for Aarhus, hvor der også var udsigt til vandet hele horisonten rundt, så det har været en drøm i mange år, fortæller Jens Hald, der er arkitekt og selv har bygget huset.

Kirsten Lolck er fra Hillerød, og hun ville såmænd lige så gerne bo i en skov som ved vandet. Men hendes store drøm gik på det arkitektoniske, for hun ville gerne have et bauhaus-hus.

- Det kubistiske og enkle er meget elegant. Jeg havde aldrig været inde i sådan et hus, men har ofte kørt forbi et og synes godt om stilen, forklarer hun.

Læs mere i magasinet Base Bolig hver søndag i Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis.

  • Tøttrup_Laila_(2015)_017

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes weekendredaktion. Her arbejder jeg primært med stofområderne design, bolig, mad, have og livsstil. Ind imellem laver jeg også rejsereportager. Tidligere har jeg været freelancer for flere ugeblade og magasiner - blandt andre Hjemmet, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Samvirke og Børn & Unge. Jeg har også været ansat på DR/Radio Fyn. Privat bor jeg i Kragsbjergkvarteret i Odense med min mand, der er ingeniør på Lindø Steel og mine tre børn.