Smykkedesigner Line Nørgaard bor med sin mand, tre børn og hankatten Herluf i en Hunderupvilla fra 1920’erne. Et værelse på førstesalen fungerer som værksted, og når hun har brug for en pause fra arbejdet, holder hun meget af at sidde i havestuen, hvor der er et fantastisk lysindfald.

Line Nørgaard er lidt af en samler, som holder af at finde ting på antikmarkeder, når hun er ude at rejse. Hun har indrettet hjemmet med en blanding af sine antikke fund i kombination med mere moderne design. Det er lidt samme formel hun bruger, når hun designer smykker, for her ynder hun at blande det rå med det fine og elegante.

Læs mere i magasinet Base Bolig, der udkommer med Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis hver søndag.

  • Tøttrup_Laila_(2015)_017

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes weekendredaktion. Her arbejder jeg primært med stofområderne design, bolig, mad, have og livsstil. Ind imellem laver jeg også rejsereportager. Tidligere har jeg været freelancer for flere ugeblade og magasiner - blandt andre Hjemmet, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Samvirke og Børn & Unge. Jeg har også været ansat på DR/Radio Fyn. Privat bor jeg i Kragsbjergkvarteret i Odense med min mand, der er ingeniør på Lindø Steel og mine tre børn.