Den lyse, nydende kvinde på Gustav Klimts berømte maleri "Kysset" har lukkede, nærmest drømmende øjne i sammensmeltningen med den mørkhårede mand, der bøjer sig ind over hende og lader sine læber møde hendes kind.

Øjeblikket og magien mellem de to elskende oser af hengivelse og kærlighed. To ting, som Nille Bech bliver mindet om, når hun ser billedet på stuevæggen. Det hænger for enden af et gulvareal, der som udgangpunkt altid skal være frit, når man er mor til seks drenge og gift med en fodboldtræner. Vægstykket under maleriet fungerer glimrende som mål i den rummelige Odense-villa, der ligger eminent midt i byen men alligevel så afsondret, at området går i hi ved 16.30-tiden.

På det tidspunkt er det modsatte scenarie som regel indtruffet inde i den tidligere gartnerbolig. Den velordnede entré med et enkelt skateboard og en række pænt placerede sko er på det tidspunkt blevet til et inferno af fodtøj, jakker, tasker og børn. På vej ind og ud, til og fra. Fritidsaktiviteter, legeaftaler og skole.

Nille Bech deler den knap 250 kvadratmeter store base med sin mand, OB-træner Troels Bech, og syv af deres i alt otte børn, og den tidligere gartnerbolig er deres syvende fælles hjem, siden de mødte hinanden for syv år siden.

De tidligere adresser spænder vidt fra en lejlighed i Odenses gågade Kongensgade til en gammel herskabsgård i Ferritslev med sø, skov og ren Morten Korch-idyl.

- Vi har udvidet familien og behovene har ændret sig undervejs. Der er stor forskel på, om man har små børn eller teenagere, som skal bruge byen, forklarer Nille Bech de mange flytninger.

Denne gang har de slået sig ned for at blive.

Læs hele historien i magasinet Base Bolig, der kommer med Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis hver søndag.

  • Grauholm_Trine_(2015)_022

    Af:

    Jeg er journalist på Jysk Fynske Mediers magasinredaktion, hvor vi laver magasinerne Livsstil, Rejser, Gear og Base Bolig. Jeg skriver primært portrætter af kendte kvinder, sundhedsstof, bolig- og rejsestof samt bidrager til mandemagasinet Gear. Tidligere har jeg været syv år på sportsredaktionen, hvor jeg blandt andet har dækket flere håndboldslutrunder og OL i Beijing i 2008. Min fritid bruger jeg sammen med min familie og gerne på at dyrke sport.