Efter 10 år med hus i Faaborg valgte Lotte og Cim Mahony i oktober at flytte til København med deres to døtre, Sara-Sofie på 12 år og Molly på 4 år. Husstanden tæller også hunden Elvis - en miniature ruhåret gravhund på 10 måneder.

De har i første omgang lejet en stor treværelses lejlighed på 100 kvadratmeter og 4,5 meter til loftet, så selv om der ikke er mange værelser og oceaner af plads, føles lejligheden rummelig.

- Vi er gode til at smide ud og tænke over, hvad vi i virkeligheden har brug for. Da vi flyttede, tog vi kun de ting med, som virkelig er vores yndlingsting. For mig er det faktisk en lettelse at smide ting ud eller forære dem væk. Det giver ro inde i hovedet, fortæller Lotte Mahony.

Læs mere i magasinet Base Bolig, som udkommer med Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis hver søndag.

  • Tøttrup_Laila_(2015)_017

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes weekendredaktion. Her arbejder jeg primært med stofområderne design, bolig, mad, have og livsstil. Ind imellem laver jeg også rejsereportager. Tidligere har jeg været freelancer for flere ugeblade og magasiner - blandt andre Hjemmet, Familiejournalen, Ude & Hjemme, Samvirke og Børn & Unge. Jeg har også været ansat på DR/Radio Fyn. Privat bor jeg i Kragsbjergkvarteret i Odense med min mand, der er ingeniør på Lindø Steel og mine tre børn.