Blæst om vinduer


Blæst om vinduer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

?I efteråret 2001 fik vi leveret og monteret 31 dannebrogsvinduer og døre fra Primo Vinduer A/S i Hobro - det har vi fortrudt mange gange siden.

De lever nemlig ikke op til deres slogan: "Hvis udseendet betyder noget". Især fordi vinduerne er skæve, buer udad, og desuden suser det ind, når det blæser. Afstanden imellem vinduesramme og karm er forskellig fra top til bund, og i forsøget på at rette op på dette så Primo ingen anden udvej end at ødelægge vinduerne helt ved at høvle i dem.

Er der noget, vi kan gøre ved disse problemer, eller har vi bare smidt en masse penge ud af vinduet?

Venlig hilsen

Johannes D Christensen, Aalestrup

!Kære Johannes - det lyder som om, at du er blevet taget grundigt ved næsen. Men da jeg ikke har hørt den anden part i sagen, vil jeg ikke gøre mig til dommer, men blot konstatere, at du har et problem i, at det snart er tre år siden, at vinduerne blev købt og sat i.

Jeg vil råde dig til at opsøge en bygningssagkyndig og bede ham (eller hende) om at kaste et blik på dit hus. Og hvis han mener, at der er en sag, skal han gå videre og lave en nøje beskrivelse af vinduernes og dørenes tilstand.

Hver eneste lille fejl på hver eneste dør og vindue skal noteres - skrivelsen sendes til leverandøren, som samtidig inviteres til møde på stedet. Send brevet anbefalet, så de er klar over, at du mener det alvorligt denne gang - og gør opmærksom på, at du har en bygningssagkyndig som bisidder, og at du i øvrigt har henvendt dig til ham den hidsige på avisen.

Jeg vil tro, at de kommer op af hullerne i en fart, og hvis ikke, så må du vende tilbage...

Men det hele starter altså med, at du betaler en bygningssagkyndig for at skille skidt fra kanel - for at få en klar melding på, om et slagsmål er umagen værd, eller om du i virkeligheden gør klogere i at glemme og komme videre i tilværelsen.

Venlig hilsen Kjeld Bjerre

Blæst om vinduer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce