Billeder for øjet

Den lille romantiske kolonihave er selvfølgelig også med i en havebog. Foto fra bogen

Billeder for øjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Detaljerig have-bog om andre haver

Der er fagbøger, og så er der inspirationsbøger. "Indret Ude" er en af den nye tids havebøger, der først og fremmest er livsstilsbøger. Den lægger op til inspiration, når man skal indrette sin have, eller måske især, når man har haft have i mange år og savner nye ideer.

To søstre, Julia Mincarelli og Birgitta Wolfgang, henholdsvis freelanceskribent ved flere danske og udenlandske boligmagasiner og fotograf med interiør, livsstil og havereportager, har udgivet en bog, hvor deres baggrund og fokus ikke fornægter sig.

Mest af alt er det en udendørs indretningsbog om stemningsfulde haver. Forfatterne har tydeligvis bevæget sig i egen kreds og besøgt havefolk, der stort set alle kommer fra den grafiske branche eller et designerhverv.

Det er der ikke noget forkert i, tværtimod. Det er jo altid spændende at kigge ind i folks haver og måske især at se, hvordan folk, der til daglig arbejder med design eller grafik, omsætter deres kunstneriske talenter i haveprojekter.

For en stor dels vedkommende bryder de præsenterede haver på afslappende vis med det strengt arkitektoniske og har deres eget specielle udtryk.

De enkelte haveejere er medforfattere til bogen i den forstand, at de har skrevet om ideen med deres have, men ellers er det mere detaljer, der er fanget ind i fotografens linse og dermed en række tips til et romantisk haveskur, en hyggelig hængekøje, hyggelige hjørner, arrangementer af potter og, hvad der ellers er med til at skabe en have, der oser af romantik.

Det er en bog, man ikke bare skal bladre igennem en enkelt gang, men en bog, man skal kigge i mange gange, for hver gang man ser et fotografi af et hjørne, opdager man nye detaljer, man ikke fandt ved første øjekast, og som man så på sin egen måde, kan inddrage i sin egen fortolkning.

Julia Mincarelli og Birgitta Wolfgang Drejer: "Indret ude - stemningsfulde haver". 272 sider, 350 kr. Forlaget Gyldendal

Et naturligt tørrestativ for havehandsker. 
Foto fra bogen
Et naturligt tørrestativ for havehandsker. Foto fra bogen

Billeder for øjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce