Golf er en mini-Passat


Golf er en mini-Passat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nye VW Golf Variant kører bedst og har den mest avancerede teknik

VW Golf Variant er blevet så stor, at den nu med fordel kan overvejes af folk, som ellers havde tænkt sig at bruge en masse penge på en Passat.

I Golf er der fremragende kabine- og bagagerums- plads inden for en trods alt overskuelig udvendig størrelse. Den er ikke generøs som Octavia, men absolut tilstrækkelig til, at både familier og firmabilister kan overveje den. Beskatningen er på 323.000 kroner.

En VW Golf har udstråling, også i Variant-udgaven. Stilen er stram og smagfuld. I bagageafdelingen er der fin plads, og med splitbagsædet nedlagt får man et næsten plant lastrum.

Vi konstaterer samtidig, at bagagerummet åbner højt og meget bredt. Selve rummet indeholder 605 liter, som kan udvides til 1620, hvis man lægger bagsædet ned.

Men Golfen udsender også, i hvert fald i testbilen, et signal om, at ejeren tillige har en slags penge til rådighed til sit bilkøb. 379.000 kroner er trods alt en høj pris for en stationcarvariant, også selv om vi snakker to-liters version med 150 heste. Heldigvis fås der billigere varianter.

Golfen er som Variant udpræget sikker og skikkelig. Selv om den bliver slået af Ford Focus på køredynamik, kører Golf bedst her i prøven, og så har den testens bedste affjedring. Tilmed er den fantastiske dieselmotor, som den deler med Skoda, mere støjsvag her i Golf.

Golf er en mini-Passat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce