Volkswagen i overhalingsbanen

VW går kraftigt frem herhjemme i år.

Volkswagen i overhalingsbanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

fremgang: Tyskerne er gået over 25 procent frem i Danmark i år

vw: Volkswagen Danmark har øget udleveringen af nye biler med 26,7 procent i de fire første måneder af 2011, sammenlignet med samme periode sidste år. Ser man isoleret på april måned topper Volkswagen den danske salgsliste med i alt 1.065 udleverede biler. Tendensen gør sig ikke kun gældende i Danmark, på verdensplan har mærket i alt udleveret 1.66 millioner biler til kunder, hvilket er en procentuel stigning på 11,2.

Tallene oplyses af den danske importør af VW i en frisk pressemeddelelse.

Vejen til vækst

Samlet set har Volkswagen Personbiler udleveret 4.294 nye biler i 2011 og kigger man isoleret på salgstallene fra april måned ligger mærket øverst i salgsstatistikken med 1.065 udleverede biler. Sammenlignet med sidste års tal er det en procentuel stigning på 26,7 procent fra 1. januar i år og frem til 1. maj - vel og mærke i et vækstmarked præget af stærk konkurrence.

Bag tallene ligger en målrettet strategi, hvor Volkswagen Danmark dels har tilpasset priserne på en lang række modeller og kontinuerligt har været et af de bilmærker, der har introduceret flest nye modeller på det danske marked. Det sidste år har man således haft hele seks nye introduktioner, bl.a. den nye Passat og Caddy, der begge er blevet meget godt modtaget af de danske bilkøbere.  

Hertil kommer en række varianter, som fx Polo BlueMotion og Polo GTI. Volkswagen planlægger også fremadrettet at tilbyde de danske bilister markedets bredeste sortiment. I resten af 2011 planlægger Volkswagen således at introducere 5 nye modeller på det danske marked: en ny Tiguan, Polo Cross, Golf Cabriolet, Passat BlueMotion og nyfortolkningen af den klassiske Boble - The Beetle.

Volkswagen i overhalingsbanen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce