Vogn nummer 1000 sælges denne weekend


Vogn nummer 1000 sælges denne weekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hos Odense Caravan kan man blive den heldige køber af historisk campingvogn

I dag og i morgen er alle sejl sat for at markere ”Årets vogn festival” hos de campingforhandlere, der har det anerkendte slovenske mærke Adria i sortimentet.

Arrangementet er landsdækkende, og hos den fynske eneforhandler, Odense Caravan på Herluf Trolles Vej, ligger man ikke på den lade side.

- Vi er forberedt til fingerspidserne. Vi forventer mange interesserede begge dage mellem klokken 10 og 16, og vi vil krydre det med skæg og ballade af forskellig art, siger salgschef Michael Thrane.

Årsagen til den lidt specielle weekend er, at Adrias model Adora 472 LU i slutningen af februar blev kåret som ”Årets Campingvogn 2011”.

Modellen er så efterspurgt, at man netop i weekenden regner med at sælge model nummer 1000 i Danmark, og det skal markeres.

- Min fornemmelse siger mig, at det bliver hos os, den historiske slutseddel bliver skrevet, fortsætter Michael Thrane.

- Vognen er den i særklasse mest populære, vi nogensinde har haft.

- Den kom første gang på markedet i 2004 under betegnelsen 462. Året efter kom den i en opgraderet og forbedret udgave nu med den betegnelse, den fortsat bærer.

- Vi har i de forløbne år solgt omkring 150 af slagsen, og som årgang 2011 er indrettet, er det fortsat vort bedste aktiv.

- Tidligere kunne man for eksempel vælge mellem to forskellige stoftyper til møblementet. Nu er der flere valgmuligheder, blandt andet læder.

- Derudover er indretningen godt udtænkt. Al plads udnyttes, og der er tænkt over enhver detalje. Selve finishen er også uovertruffen, når vi tænker på, det er en vogn, der starter ved 127.980 kroner.

Synligt bevis

Den heldige køber af eksemplar nummer 1000 vil foruden en synlig mærkat på vognen også modtage et gavekort, ”der kan mærkes”, til udstyr. I dagens anledning er alle modeller opstillet indendørs.Arrangementet omfatter også en konkurrence, hvor man kan vinde pakkeferier på en af landets TopCamp-pladser.

Vogn nummer 1000 sælges denne weekend

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce