Gennem snart mange år har der eksisteret firmaer, der har specialiseret sig i eksempelvis limousinekørsel.

Nu har et website gjort sit indtog, og det har specialiseret sig i at udbyde klassiske køretøjer og veteranbiler til ethvert formål.

BookAclassic.com, som det hedder, er Europas første mødested for lejere og ejere af klassiske biler. På sitet kan ejere af spændende klassiske biler og andre køretøjer oprette en profil med henblik på udlejning. Interesserede lejere kan søge i profilerne efter landsdel og tage kontakt til ejerne.

- Tjenesten er ny, og vi oplever allerede, at der er megen interesse for den, siger Claus Stig Christensen, der er passioneret klassiker-ejer og iværksætter.

Henvender sig til alle

En skinnende Jaguar eller Rolls-Royce skaber opmærksomhed øjeblikkeligt. Men de gamle biler er både sjældne og dyre, og derfor er der et stort marked for udlejning.

- Vi henvender os primært til erhvervslivet og de kreative brancher, fortsætter Claus Stig Christensen.

Han nævner også, at de klassiske biler er interessante i forbindelse med messer, fotoopgaver til magasiner og diverse happenings.

Sikkerhed og anonymitet

Ejerne af de klassiske køretøjer er ofte meget interesserede i at få dem ud af garagen.

- Når man som udlejer opretter en profil for sit køretøj, er man garanteret sikkerhed og anonymitet. Derudover modtager udlejer retningslinjer, som skitserer, hvordan man skal forholde sig til regler, forsikring og skat. Vi retoucherer nummerplader væk fra fotos, og den indledende kommunikation går gennem os.

- Det sikrer, at ingen uvedkommende får oplysningen om, hvor de ofte meget kostbare biler hører hjemme, lyder det fra Claus Stig Christensen, som i løbet af den kommende tid også vil lancere sitet i Sverige, Tyskland og Storbritannien.
  • Fyens Stiftstidende