"Truck of the Year"

Transit Connect dækker tidligere uindfriede behov hos mindre erhvervsdrivende og flådekunder, siger juryen, som har kåret den lille Ford.

"Truck of the Year"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ford Connect kåret i USA.

ford: Det er kun få måneder siden, at Ford lancerede sin første europæiske varebil på det nordamerikanske marked. Og allerede i januar 2010 i forbindelse med årets internationale biludstilling i Detroit blev Ford Connect kåret til "Truck of the year", oplyser Ford Danmark i en pressemeddelelse.

For Ford blev dette en genkendelig ceremoni idet Ford Fusion Hybrid blev kåret som "Årets Bil 2010" af magasinet Motortrend. Det er kun sket tre gange på 17 år, at ét og samme bilmærke har vundet både "Truck of the Year" og "Car of the year" inden for samme år.

Ford oplyser, at begge priserne er givet på basis af innovativt design, sikkerhed, køreegenskaber, komfort og værdi for pengene.

Vinderne vælges af en jury på 49 journalister fra USA og Canada. Det er sjette gang en Ford model bliver "Truck of the year". Dermed tager Ford også trofæet som det mest vindende mærke i varevogns-prisens 17-årige historie. Ford vandt også prisen sidste år med Ford F-150.

Transit Connect dækker tidligere uindfriede behov hos mindre erhvervsdrivende og flådekunder, udtaler juryen. De minder samtidig om, at Ford Connect blev introduceret i USA på grund af et konkurrencedygtigt og økonomisk brændstofforbrug sammenlignet med konkurrenternes. Yderligere nævnes det gode og regulere varerum, køreegenskaberne som matcher de arbejdsforhold, en varebil dagligt møder i tæt bytrafik.

I USA er Transit Connect også tilgængelig med "Ford Work Solutions" - en teknologisk pakkeløsning, der blandt andet består af en trådløs computer med internetforbindelse og som er integreret i instrumentpanelet, Bluetooth håndfri mobilteknologi samt navigation. Pakken gør det muligt at udskrive fakturaer, checke varebeholdning og downloade dokumenter, mens du er på farten.

"Truck of the Year"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce