Toyota atter i front


Toyota atter i front

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det må være svært for Toyota at få armene ned. Gang på gang fremstår deres biler som de mest fejlfri, og kunderne er tilsyneladende ubetinget tilfredse med deres biler. Det er også konklusionen på en netop gennemført undersøgelse af udført af firmaet J.D. Power and Associates i Tyskland og USA.

Blandt tyske bilister er Toyota-ejere i særklasse de mest tilfredse. For tredje år i træk er Toyota bedste mærke i undersøgelsen, der bygger på svar fra 24.500 ejere af to år gamle biler og offentliggøres i bilmagasinet "Mot". Undersøgelsen omfatter ejernes erfaringer med bilen, forhandleren og driftsomkostningerne.

Når det gælder de enkelte modeller, er der en Toyota på fire af de syv første pladser. Nummer et og to er således Corolla og Avensis, nummer fire RAV4 og nummer syv Yaris.

I den årlige amerikanske undersøgelse Vehicle Dependability Study er Lexus for tiende gang i træk på førstepladsen som mærket med færrest problemer efter tre års ejerskab.

I det samlede resultat for bilproducenter er Toyota ligeledes på førstepladsen, og i syv af undersøgelsens 17 klasser er der en Lexus- eller Toyota-model på førstepladsen. Det er mere end dobbelt så mange topplaceringer, som nogen anden bilproducent har opnået.

Den amerikanske undersøgelse er baseret på svar fra 48.000 bilejere.

Toyota atter i front

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce