Totalt tjekket


Totalt tjekket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Audi TT Clubsport kommer måske i produktion

Der er gået et år, siden vi første gang så den lave Audi TT Clubsport. Og nu siger rygterne, at Audi overvejer at bygge en lille serie på måske 300 biler. I hvert fald viser man en Clubsport med mere end 300 heste på et stort træf i Østrig og der er tale om en videreudviklet model, der ser produktionsklar ud.

Her er ikke noget overflødig fedt, bare rendyrket køreglæde. Rundt om kabinen sidder en lav frontrude og endnu lavere sidevinduer. Bag sig har fører og passager hver sin pukkel med indbygget styrtbøjle. Jo, det nye TT-studie er i sandhed en ny type Audi, og så markant, at tyskerne har fjernet de fire ringe fra grillen, som i stedet er flyttet højere op. Samtidig er lygterne af samme type som i superbilen, R8.

Nederst agterude sidder en såkaldt diffusor, som sørger for ekstra tryk på bagenden - som på racerbiler, men udstødningen med to ovale enderør minder om dem, vi kender fra RS4. Den, som leder efter dørhåndtag, kigger forgæves, da dørene åbner ved tryk på en fjernbetjening. De udvendige spejle er små, som tilfældet er på baneracere. Hjulene er til gengæld enorme. De er 19 tommer store, og skærmene er udvidet i forhold til en ordinær TT for at gøre plads til dækkene.

Totalt tjekket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce