Torvedag i Tarup

Jan Johansen er klar til at byde på Torvedag hele næste weekend

Torvedag i Tarup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det store område på Agerhatten i Odense SØ, hvor Tarup Campingcenter holder til, vil næste weekend være omdannet til noget, der kunne ligne en festplads både inden- og udendørs.

Her byder indehaver Jan Johansen og hans stab nemlig velkommen til ”Torvedag”, hvor man vil blive præsenteret for alt, hvad der har bare den mindste smule med campinglivet at gøre.

- Vi står selv for en del af demonstrationerne af de mange muligheder, der byder sig inden for vogne, telte og udstyr generelt.

- Derudover kommer en masse eksterne specialister og fortæller om netop deres produkter, så alle spørgsmål fornemmer jeg vil kunne besvares uden problemer, siger Jan Johansen.

Der vil blive mulighed for at prøvekøre nye biler både med og uden campingvogn.

Konsulenter fra flere af de vognfabrikater, forretningen forhandler, vil være på plads, og for danske Camp-let bliver der tale om en helt speciel stand. Det vil blive muligt at få de enkelte forsikringsforhold undersøgt til bunds, og der vil også blive lejlighed til at tale om, hvordan man erhverver sig trailerkørekort.Der kommer endvidere gæster udenlands fra. Denne gang fra den østrigske delstat Kärnten, der er alpelandets sydligste og grænser op til Italien og Slovenien.Medarbejdere fra statens turistinformation er på plads, og i løbet af weekenden bliver der lodtrækning om et ferieophold for to voksne og to børn i den skønne stat, hvor Klagenfurt er hovedbyen.

Torvedagen byder også på demonstrationer af både kul- og gasfyrede grillmodeller, og der bliver mulighed for at smage på frembringelser herfra.
I december sidste år fik Tarup Campingcenter forhandlingen af svenske Kabe.
I december sidste år fik Tarup Campingcenter forhandlingen af svenske Kabe.

Torvedag i Tarup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce