Sydfyn til søs bliver til Fyn til søs


Sydfyn til søs bliver til Fyn til søs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den første weekend i juni holdes "Fyn til søs" ved Maritimt Center Danmarks smukke pakhus på havnen i Svendborg, hvor man kan få inspiration og overblik, inden sejlersæsonen kulminerer. For de købelystne kan der blive mulighed for en prøvesejlads.

Sydfynske bådforhandlere har gjort det før med succes. Nu gør de det igen sammen med flere udstillere, så man i begyndelsen af juni kan opleve Fyns største bådudstilling. 14 bådforhandlere og udstyrsleverandører vil stå klar med det nyeste udvalg af motorbåde, joller, gummibåde samt masser af navigationsudstyr, sikkerhedsudstyr, beklædning, informationer om forsikring og finansiering - og meget mere, som kan gøre livet på søen behageligt.

- Gennem en årrække havde vi stigende tilskuersucces med en sydfynsk bådmesse, og fra i år vil vi gerne skabe en ny tradition med udstillingen "Fyn til søs", forklarer en af initiativtagerne, Martin Stockholm, leder af Maritimt Center i Svendborg.

- Vi sætter fokus på Fyns unikke oplevelsesmuligheder - f.eks. i søfartsbyen Svendborg og farvandet omkring Fyn. Øen er et mekka for sejlere, hvor de finder et stort udvalg af forhandlere, og på "Fyn til søs" er de fleste samlet på ét sted, siger Heine Hilbrecht, HH Salg & Media.

Den flydende udstilling i Svendborg præsenterer flere nyheder, som ellers kun har været vist på Både i Bella. 25 af udstillingens største både ligger i vandet, mens endnu flere står klar på kajen.

- Selv om der er flere landsdækkende messer, mener vi, det er vigtigt med inspiration i det miljø, hvor bådene gør sig bedst, og vi er klar til at guide enhver, siger Klaus Berthelsen fra virksomheden K-Marine.

- Vi lægger vægt på seriøs rådgivning til både nybegyndere og erfarne sejlere, og samtidig vil vi gøre, hvad vi kan, for at det bliver en hyggelig og underholdende oplevelse, siger Lars Lyngskilde fra SejlerButikken.

De fire udgør arrangementsgruppen.

Sydfyn til søs bliver til Fyn til søs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce