Supersæson for campinghandel


Supersæson for campinghandel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis man tror, at det blandede sommervejr skræmmer campingkøberne væk, må man tro om igen.

- Tværtimod, siger Arno Kristensen fra Svendborg Camping Center, der allerede i juni nåede op på hele forrige års salg. Det er særligt flot, fordi 2003 blev udråbt som et rekordår. Camping-centret, der ligger på et stort grønt areal lige ud til omfartsvejen Nordre Ringvej i Svendborg, hvor der kører mange turister forbi, har til dato solgt ca. 150 nye og brugte campingvogne og mellem 50 og 100 telte. Den succesombruste campingforretning fornyede ved årsskiftet sortimentet med Outwell-telte. Trods det engelsk-lydende navn sælges teltene fra et dansk firma, der får dem syet i Østen. Teltene, der fås i alle størrelser, koster fra 800-4200 kroner, oplyser Arno Kristensen.

Svendborg Camping Center har netop etableret en helt ny udendørs legeplads med lege- og klatreborg og stort nyt gyngestativ i forlængelsen af Outwelltelt-udstillingen på en halv snes telte.

- Det første børnene gør, når de kommer herud sammen med deres forældre, er at løbe hen på legepladsen. Det giver forældrene ro til at snakke køb af campingvogn eller campingudstyr med os, og det stimulerer salget, fortæller Arno Kristensen.

-mej

Supersæson for campinghandel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce