Styrke 911


Styrke 911

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Porsche har givet 911 en overhaling med nye motorer, der kører stærkere og længere på literen

Det svært at se det, men Porsche fortæller, at man har faceliftet 911-serien. Den nye generation kan kendes på lygter med LED-teknologi, der også har fået bixenon-forlygter som standard. Men det er under de klassiske linjer, du finder de mere interessante nyheder.

Der er nemlig kommet nye boxermotorer på 3,6 og 3,8 liter, som har fået direkte indsprøjtning. Det gør, at 911 kører lidt længere på literen, mens ydelsen er hævet med henholdsvis 20 og 30 heste. Topmodellen, Porsche 911 Carrera S Coupé, har således en topfart på lige over 300 km/t.

Porsches eget gear

En ny automatgearkasse er også blevet installeret i Porsche 911. Den har syv gear og tilbyder også en manuel skiftefunktion. Der er tale om en teknik med dobbelt-kobling.

Porsche udviklede gearsystemet med den dobbelte kobling for 25 år siden til motorsport, hvor det var en klar fordel at kunne skifte gear uden at slække det mindste på grebet eller trækkraft og uden nogen form for afbrydelse mellem gearskiftene.

Kørerne kunne således accelerere bedre end konkurrenterne og samtidig holde begge hænder på rattet også under selve gearskiftet.

I dag er teknikken forfinet så meget, at skifterobotten faktisk gør arbejdet bedre end det er muligt, hvis man selv skifter gear med den manuelle gearkasse. Med automatgear spurter vognen mod 100 km/t på 4,5 sekunder, hvilket er 0,2 sekunder hurtigere end med manuel gearkasse.

Priserne for den nye 911 Carrera starter ved 1.761.928 kroner. Bilen kan købes fra 3. august.

Styrke 911

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce