Stumpemarked i Søndersø

Sådan så der ud på sidste års Søndersø Træf.

Stumpemarked i Søndersø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årligt træf om 14 dage for stort set alt på hjul

Forår og sommer er klargøringstid for nye og gamle køretøjer. Derfor vrimler det med stumpetræf alle mulige steder, også på Fyn.

Lørdag 7. juni holder Fyns Veteranbil Klub sit årlige Søndersøtræf, et stumpetræf på pladsen lige ved siden af Superbrugsen i Søndersø, og modsat så mange andre steder er det gratis for både udstillere og handlende at dukke op.

- Folk kan bare møde op, og så får vi forhåbentlig alle sammen en hyggelig dag, siger Jon Friis Wandall, der er formand for Fyns Veteranbil Klub.

Foreningen har i omkring 10 stået for arrangementet, der i sin tid blev startet Robert Rasmussen fra Søndersø.

- Træffet er for alt, hvad der er sjovt på hjul, veteranbiler, motorcykler, knallerter, kitcars, ombyggede havetraktorer, traktorer, sportsvogne, racerbiler og bedstemors ombyggede rollator, siger veteranbil-formanden.

- Vi går ikke så meget op i hvor gammelt, det er, eller hvad det har kostet, og der vil også være mulighed for at købe og sælge reservedele og andre sære ting.

Jon Friis Wandall lover de besøgende en gedigen overraskelse i dagens løb. Træffet vil også byde på havetraktorrace og andre opvisninger.

Det bliver ikke foreningens eneste stumpetræf i år, for 29. juni holder man et egentligt stumpetræf foran Europæisk Automobilmuseum i Fraugde, hvor en stadeplads koster 75 kroner. Samtidig kan de besøgende gæste museets store samling af gamle biler.

Og hvis man nu ikke kan få nok af gamle biler, skal man sætte lørdag 9. august af i kalenderen, for da afvikles Ferritslev-løbet med deltagelse af 40 biler, der er mere end 25 år gamle. Tilmeldingen er efter først-til-mølle-princippet, men biler på prøveplader kan ikke deltage.

Stumpemarked i Søndersø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce