Stort udvalg af mc-kørekurser


Stort udvalg af mc-kørekurser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Antallet af motorcykler på danske landeveje stiger. Det samme gør antallet af alvorlige uheld og dødsfald. Sidste år omkom således 33 motorcyklister i den danske trafik. Tal som ikke kun har fået øjnene op hos mc-branchen selv, men også hos flere politikere. Endnu er der imidlertid langt op til eksempelvis et land som Tyskland, hvor bestanden af motorcykler godt nok er over 30 gange større end i Danmark, men hvor der sidste år omkom i nærheden af 800 mennesker, eller hvad der svarer til tre personer om dagen i løbet af mc-sæsonen.

Dødstallene er svære at overse, og i Danmark har motorcykelimportørerne i fællesskab blandt andet reageret med at tilbyde et køreteknisk kursus, i samarbejde med FDM, til dem som køber en ny motorcykel. Håbet er ad den vej at øge sikkerheden hos danske motorcyklister.

I forvejen findes der mange andre udbydere af kørekurser end FDM, der arrangerer kurser som henvender sig til alt fra begynderkurser på et køreteknisk anlæg til deciderede roadracerkurser på udenlandske GP-baner.

Kurserne koster typisk 1500-1600 kroner om dagen, hvis man deltager på sin egen motorcykel på en lukket bane. Prisen varierer i forhold til deltagerantallet og er typisk inklusive instruktion af en erfaren motorcyklist.

Endelig findes der den færdige pakke, hvor både mc, samt køreudstyr, forplejning og instruktion tilbydes i en samlet pakke.

Stort udvalg af mc-kørekurser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce