Stor udstilling

Langelandsfestivalens børneland er en af de attraktioner, der er med på campingudstillingen Ferie i Bella den sidste weekend i januar.

Stor udstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets første store campingudstilling løber af stabelen i slutningen af januar

Danskerne er vilde med at campere både herhjemme og i udlandet. Og selv om der ikke købes så mange nye vogne på grund af nedgangstider, bruger danskerne til gengæld gerne lidt flere penge på udstyr, så vognene kører længere.

- Camping er stadig en populær ferieform, også selv om der mærkes en smule nedgang. Det er stadig børnenes favoritferieform og en form, som giver masser af mulighed for at møde nye mennesker, fortæller Torben Hansen, formand for brancheforeningen Camping Branchen.

Og netop campingferie for hele familien sættes der fokus på, når udstillingen Ferie i Bella finder sted 29. - 31. januar. Førende campingforhandlere er gået sammen om at skabe et stort inspirationsvindue med oplevelser for hele familien.

Her er blandt andet Langelandsfestivalens Børneland med diverse aktiviteter, grilldemonstrationer med smagsprøver, curlingbane og putting green sat sammen med et udvalg af campingvogne, hvor de fleste mærker er repræsenteret.

- Vi har flyttet campingpladsen indenfor med masser af aktiviteter, og udstillingen bliver denne gang en integreret del af Ferie i Bella.

Udover inspirationsområdet i Bella Centers Hal H kan man også finde telte, fortelte, udstyr og campingpladser.

- Årets udgaver give en god håndfuld inspiration for både de garvede og begyndere, fortæller salgs- og projektleder Margit Geil.

Stor udstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce