Skoda med Tivoli til efternavn

Skoda har nu lavet en kampagnemodel af Citigo, kaldet tivoli, med ekstra udstyr til nedsat pris. SKODA Citigo var i 2013 den anden mest solgte micro bil med over 6.000 nye biler på danske veje.
Foto: Skoda

Skoda med Tivoli til efternavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoda Citigo få nu med tilnavnet Tivoli og ekstra udstyr til færre penge.

Skoda Citigo er en af de mest populære microbiler i Danmark, og nu kommer Årets Bil 2013 som kampagnemodellen Citigo Tivoli. Det er en 5-dørs Citigo 1.0 60 hk, som udmærker sig ved at have meget udstyr til en lav pris., oplyser den danske importør af Skoda i en pressemeddelelse.

Udstyret omfatter bl.a. aircondition, læderrat, lædergearknop, læderhåndbremsegreb, varme i forsæderne, el-ruder foran, tågeforlygter, fjernbetjent centrallås, cd-radio med 6 højttalere og ikke mindst infotainmentsystemet Move&Fun. Det er Skoads navigationsenhed fra Garmin, som indeholder både GPS-guide med dansk tale, håndfri mobiltelefoni, kørecomputer og multimedieafspiller.

Skoda Citigo Tivoli koster 110.627 kr. Dermed sparer man 11.442 kr.

Modellen har opnået de maksimale 5 stjerner hos Euro NCAP. Bl.a. takket være nødbremsesystemet City Safe Drive, som automatisk bremser bilen, hvis man ikke reagerer i tide på en foranholdende bil. Systemet er standardudstyr i alle Citigo. Citigo Tivoli kører 24,4 km/l.

Skoda var det første bilmærke i Danmark til at tilbyde kunderne en finansieringsform, som samler købsfinansiering, kaskoforsikring og en service- og reparationsaftale i én fast månedlig ydelse. Det hedder SKODA All Inclusive og tilbydes til alle Skodas modeller - også Citigo Tivoli.

Skoda Citigo Tivoli bliver introduceret weekenden 5.-6. april kl. 11-15, hvor alle landets autoriserede Skoda-forhandlere har Tivoli-dage. Skoda sponserer Tivoli. Derfor har forhandlerne også en Tivoli-konkurrence, hvor der er 100 præmier med fire entrebilletter og tilhørende Turpas på højkant.

Skoda med Tivoli til efternavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce