Skoda Octavia er årets firmabil

I alt blev der testet 10 af de nyeste modeller i firmaklassen. Efter to dages test ved Middelfart stod det klart, at den nye Octavia Combi er tidens bedste bud på en komfortabel rejsevogn, som både er økonomisk og til at betale.
Foto: Jonas Ahlstrøm

Skoda Octavia er årets firmabil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den nye Skoda Octavia 2,0 TDI Combi er kåret til Businessbilen 2014, foran VW Golf og Passat Variant.

De professionelle bilister foretrækker den nye Skoda Octavia 2,0 TDI Elegance Combi. Den er netop kåret til Businessbilen 2014 i en test med 10 firmabiler arrangeret af sælgernes fagforening, Business Danmark.

Den tjekkiske bil vandt foran den nye Volkswagen Golf 2,0 TDI Variant Highline og VW Passat 2,0 TDI Variant Comfortline på en tredjeplads. I alt blev der testet 10 af de nyeste modeller i firmaklassen

Det er første gang, at Skoda kører med sejren.

- Octavia er et forfriskende opgør med vanetænkningen i firmaklassen. Den er et virkelig godt valg og viser, at firmabilisterne sagtens kan få komfort og kraft til en fornuftig pris, siger Lars Bundgaard, trafikpolitisk formand i Business Danmark.

Vinderbilen koster 339.000 kroner og har en beskatningsmæssig værdi ved erhvervsleasing på 293.000 kroner. Dermed var det den billigste bil i feltet, som vandt.

Bilen er et af de professionelles vigtigste redskaber. Derfor bliver der i høj grad lagt vægt på arbejdsmiljø og ergonomi i vurderingerne.

Konkurrencen på firmabilmarkedet er dog benhård, og Octavia kom ikke let til sejren. Opløbet var forholdsvis tæt, og VW Golf og VW Passat Variant, som også kom med i finalen, lå også højt i dommervurderingerne.

Teknik og køreegenskaber imponerede i Golfen, mens Passaten har masser af plads og høj komfort. De er dog begge noget dyrere end tjekken.

Skoda Octavia er årets firmabil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce